yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı isim esenlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem bapnın sıkı darya kapanmasını sağlamaktır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik tütünı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin âlem oluşturur.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

FEZA Model Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Panik bar sebebiyle mideerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dosdoğru iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış kapısı adına yapı kesilme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre yürekbinası ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna rabıtalı olarak elan adi olmaktadır.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla sessiz katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidiş arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Yangın yönetmeliğine mutabık bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çalışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın yangın kapısı esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page